همه چیز درباره مصرف قرص عفونت روده و معده
قرص عفونت روده
قرص عفونت روده ,قرص عفونت روده چیست,قرص عفونت روده و معده,قرص عفونت روده ای,قرص عفونت روده بزرگ,قرص برای عفونت روده,قرص برای عفونت روده
در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد همه چیز درباره مصرف قرص عفونت روده و معده صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد
توضیحاتی در مورد قرص عفونت روده
عفونت روده در اثر مسمومیت ناشی از سم میکروبهای موجود در مواد غذایی بوجود می یابد. مسمویت ناشی از میکروب موجود در مواد غذایی باعث بروز تب نمیشود ولی فرد بعد از چند ساعت دچار علائمی همچون دل درد، استفراغ، سردرد، اسهال و اسهال خونی خواهد شد که این علائم پس از چند ساعت بهبود مییابد.
انواع عفونت روده
همانطور که دو روده داریم دو نوع عفونت روده هم داریم . عفونت رودهای به دو نوع تقسیم بندی میشود: عفونت در رودهی بزرگ و عفونت در رودهی کوچک عفونت در رودهی کوچک از راه میکرو ارگانیزمها (ویروسها، باکتریها، انگلها و…) ایجاد میشود که خود را به صورت اسهال حجیم و آبکی نشان میدهد و معمولا نیازی به خوردن آنتیبیوتیک ندارد و خود بخود بهبود مییابد. اما در نظر داشته باشید با توجه به اینکه در این نوع عفونت حجم زیادی از آب بدن از دست میرود، باید املاح از دست رفته را بلافاصله جایگزین کرد. برای این کار باید بعد از هر بار اجابت مزاج، فرد بیمار برای جایگزین کردن آب از دست رفته، مایعات فراوان بنوشد و بهتر است که همراه با آب از محلول “او آر اس” (O.R.S) که دارای سدیم، کلر، پتاسیم و قند است، استفاده کند. برای این کار یک بسته پودر او آر اس را در یک لیتر آب حل کنید و بعد از هر اجابت مزاج به بیمار بدهید تا آب و املاح از دست رفته بلافاصله جایگزین شود. مصرف غذاهای آبکی مانند سوپ و دوغ و چای کمرنگ همراه با نبات و کمپوت سیب بهترین غذاها در زمان اسهال است و شیر و موز شدت اسهال را افزایش میدهد. اما در عفونت رودهی بزرگ، تب مهمترین علامت است. در این نوع عفونت، اسهال حجیم و زیاد نیست؛ ولی ممکن است به صورت خونی باشد. مصرف آنتی بیوتیک در عفونت روده بزرگ الزامی است و باید مدفوع بیمار مورد آزمایش قرار گیرد تا با مصرف آنتی بیوتیک، میکروبهایی که به جدار روده بزرگ هجوم آوردهاند از بین بروند. در عفونت روده بزرگ، بر خلاف روده کوچک، بدن حجم زیادی از آب را دفع نمیکند. بنابراین، لزومی برای جبران این آب از دست رفته وجود ندارد و نوشیدن مایعات فراوان ضرورتی ندارد.
علت و دلایل عفونت روده
نوشیدن آب آشامیدنی ناسالم، عدم رعایت بداشت فردی و خوردن مواد غذایی آلوده باعث بروز این عارضه میشود که علائم ذکر شده در بالا معمولا بعد از 72 ساعت خود را نشان میدهند. این بیماری در افردای که بیماری زمینهای دارند (همانند کودکان شیر خوار و افراد مسن) خطرناک است و باید سریعا درمان شود. در ادامه به دیگر علل بروز این بیماری اشاره خواهد شد: نورو ویروس: نورو ویروس شایعترین علت اسهال و استفراغ بزرگسالان محسوب میشود که چون بیشتر در طول فصل زمستان منتشر میشود، گاهی اوقات “میکروب استفراغ زمستانی” نیز نامیده میشود. با این حال در هر زمان از سال احتمال بروز عفونت روده وجود دارد. این ویروس در مدفوع بیمارِ دچار عفونت در روده وجود دارد، بنابراین چنانچه بیمار پس از اجابت مزاج دستان خود را به خوبی نشوید، ویروس به تمام سطوح، اشیاء و مواد غذایی لمس شده توسط وی منتقل میشود و برای چند روز در چنین محیطهایی زنده باقی میماند که این باعث انتقال به افراد دیگر میشود. طبخ نکردن غذا در دمای مناسب یا به مدت کافی نگهداری نکردن مواد غذایی در دمای مناسب و گرم بودن محیط مصرف مواد غذایی تاریخ گذشته مصرف غذاهای حاوی کمپیلوباکتر، سالمونلا و اشرشیا کلی؛ غذاهایی نظیر گوشت خام یا نیم پز، شیر غیرپاستوریزه و همچنین آب تصفیه نشده دارای این باکتریها هستند.
علائم عفونت روده
در صورت مبتلا شدن به عفونت روده، احتمالاً با برخی علائم زیر مواجه خواهید شد: مشکلات سینوسی- عوامل بیماریزای روده اغلب میتوانند بر سایر نقاط بدن نیز تاثیرگذار باشند. در این شرایط فرد ممکن است به عفونت سینوسی، آبریزش بینی یا سرفه در نتیجه عفونت مبتلا شود. بیاشتهایی- سیستم گوارش با التهاب روده به تدریج دچار مشکل شده و این شرایط ممکن است باعث بیاشتهایی فرد شود. در حقیقت بیاشتهایی یکی از علائم رایج عفونت روده و نیز سایر مشکلات گوارشی است. حالت تهوع– از دست دادن اشتها اغلب با حالت تهوع و احساسات مربوط به آن همراه است. درد در ناحیه شکم- با پیشرفت عفونت، فرد بهطور معمول با احساس درد یا ورم در ناحیه شکم خود مواجه میشود. در این شرایط شدت درد به موقعیت و علت ایجاد عفونت بستگی دارد. دلپیچه- عفونت باکتریایی معمولاً باعث ایجاد احساس دلپیچه در ناحیه شکم میشود. علائم دلپیچه در فرد معمولاً ۳ تا ۴ دقیقه در هر بار ادامه پیدا کرده و میتواند به تدریج تشدید گردد. یبوست– در صورتی که فرد بهطور منظم غذا نخورد، احتمال مواجه شدن وی با یبوست افزایش مییابد. این شرایط به صورت عادی در هنگام ابتلای فرد به کرم روده نیز مشاهده میشود. سندرم روده تحریکپذیر- اگر عامل بیماریزا در ناحیه روده به دیواره آن متصل شود، احتمال ابتلای فرد به سندرم روده تحریکپذیر بهطور مشخص افزایش مییابد. اسهال- با پیشرفت عوامل بیماریزا در مسیر گوارش، فرد ممکن است با اسهال به خاطر تلاش بدن برای خلاص شدن از دست این عوامل بیماریزا مواجه شود. علاوه بر این فرد ممکن است در هنگام اسهال با مشکل کم آب شدن بدن نیز روبرو گردد. افسردگی– افرادی که از عفونت قارچی رنج میبرند، ممکن است با افزایش خطر ابتلا به افسردگی مواجه گردند. مشکلات خواب– ناراحتیهای همراه با عفونت روده میتواند باعث ایجاد مشکلات خواب برای فرد شوند. علاوه بر این مشکلات خواب میتواند نشانهای از پرکاری کبد بوده که این شرایط به خاطر تلاش بدن برای خلاص شدن از دست عفونت ایجاد میشود. دندانقروچه- در موارد نادر، افرادی که دچار عفونت روده میشوند ممکن است در هنگام خواب شبانه دندانهای خود را به یکدیگر فشار بدهند. سردرد- کم آب شدن بدن یا وجود عوامل التهابی همچون عفونت قارچی در سیستم گوارشی میتواند خطر ابتلا به سردرد مداوم را افزایش دهد. جوشهای پوستی- بعضی افراد ممکن است با احساس خارش یا سوزش در پوست خود با پخش شدن عفونت در بدن مواجه شوند.
- ۹۷/۱۰/۰۱