آموزش و طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل و بسیار خوشمزه به روش مخصوص
آموزش و طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل و بسیار خوشمزه به روش مخصوص
طرز تهیه سالاد اندونزی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سالاد اندونزی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل و بسیار خوشمزه به روش مخصوص
این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانی ها تولد
به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی :
سیب زمینی :♦: 0/5 کیلو
گوجه فرنگی :♦: 2 عدد متوسط
نخود فرنگی :♦: 200 گرم
کالباس :♦: 300 گرم
خیارشور :♦: 300 گرم
سس مایونز :♦: به میزان لازم
گل کلم پخته شده :♦: 300 گرم
هویج پخته شده :♦: 250 گرم
کلم بروکلی پخته شده (در صورت تمایل) :♦: 300 گرم
آموزش و طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل و بسیار خوشمزه به روش مخصوص
میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا باید
سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم.
سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده،
کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی،
نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم.
سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
امیدواریم طرز تهیه این سالاد خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نایت لذت را از تهیه آن در کنار خانواده و دوستان ببرید
آموزش و طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل و بسیار خوشمزه به روش مخصوص
- ۹۷/۰۷/۰۷